1e Afspraak

Boek online uw 1e afspraak

Fysiocenter Hapert biedt u de mogelijkheid om uw eerste afspraak online te boeken.  Bellen of mailen is niet nodig. U ziet direct waar plaats is en u kunt de gewenste tijd reserveren. Volledig geautomatiseerd en 24 / 7 toegankelijk.

Hoe werkt het?

U kunt of hieronder uw eigen account maken of inloggen (als u ooit eerder via MijnZorgtoegang vragenlijsten heeft ingevuld). Daarna kunt u zelf de afspraak vastleggen.

Wanneer?

Het online boeken kan alleen voor de start van een nieuw behandeltraject. Niet voor vervolg behandelingen. Bent u al onder behandeling of heeft uw fysiotherapeut een eerder behandeltraject nog niet afgesloten? U krijgt dan een melding en belt u naar de praktijk om de afspraak in te plannen.

Wij hebben bepaalde tijden beschikbaar gesteld voor het online plannen en maximaal 5 dagen vooruit. Is er geen beschikbare tijd binnen deze 5 dagen? Bel dan de praktijk op 0497-382065 Wij plannen dan zelf in.

Wilt u liever vroeg in de ochtend of later in de middag en/of avond een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Dan kunnen wij uw afspraak zelf inplannen.

Wat kan ik verwachten bij mijn 1e afspraak?

De eerste afspraak bestaat uit twee delen: een intake en onderzoek + een behandeling. De eerste afspraak is minimaal 45 minuten. Hiervoor wordt dan ook meteen een tweede behandeling in rekening gebracht.

Mijn Zorgtoegang, boek online uw 1e afspraak!

Ontwikkeling Phytalis | InFysio