Nieuwe collega Fysiocenter Hapert en Hoogeloon: Marga Schoone

  • juli 7, 2018

Ik ben Marga Schoone. Per 1 juli zal ik het team komen versterken.  Dit zal voornamelijk op de locaties Hapert en Hoogeloon zijn.

Ik houd mij vooral bezig met de sport- orthopedische- en manuele klachten. Mijn passie ligt bij sport en bewegen en alles wat daarmee te maken heeft. Zelf heb ik altijd gehandbald. Later is hier spinning en krachttraining voor in de plaats gekomen.

Deze passie voor sport en bewegen komt uiteraard terug binnen mijn manier van werken als fysiotherapeut. Ik vind het steeds weer een geweldige uitdaging om iemand zo snel mogelijk en doelgericht van zijn klachten af te helpen en te stimuleren naar een gezonde levensstijl met een actieve aanpak. In september 2018 start ik met de Master Manueel Therapie aan de SOMT ter verdieping en aanvulling van ons mooie vak.

Ik hoop op een fijne samenwerking binnen Fysiocenter Bladel, Hapert en Hoogeloon. Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontwikkeling Phytalis | InFysio